Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul çin türkiye 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

"O Çocuğun Elleri Senin İki Yakanda"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, 4 yaşında çocuğun tacize uğraması olayını siyasi malzeme konusu yapan ve kendini "yaşam koçu" olarak tanıtan Çolpan Işın Taner'in paylaşımına ilişkin, açıklamada bulundu.

Usta, "O çocuğun elleri senin iki yakanda. Mahşerde ondan helallik almadan kurtulamayacaksın." değerlendirmesinde bulundu.

Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kendini "yaşam koçu" olaraktanıtan Çolpan Işın Taner'in cinsel istismar olayıyla ilgili sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi.

Usta, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İlahi ve adalet kelimelerini ağzına almayı hak etmeyen cani bir kafa. Bir çocuğun acısından kendine yaşam hakkı çıkaran Çolpan Işın Taner. O çocuğun elleri senin iki yakanda. Mahşerde ondan helallik almadan kurtulamayacaksın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadin 5 yıl önce

Bir kadin bir yasam koçu oyle mi canavarin cisim hali... o tecavuzcuden daha da sapkın... suc ortadadır dehal islem yapılmasını talep ediyoruz.

Avatar
Kadin 5 yıl önce

Neden yorum gitmiyor