Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

“Parayı Üretime Yönlendirmezseniz Türkiye'yi Güçlü Kılamazsınız”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Bütün Cumhuriyet hükümetlerinin harcadığı para 713 milyar dolar. AKP'nin 17 yılda kullandığı para 2 trilyon ise 346 milyar dolar. Yaklaşık 3 buçuk katı. Parayı üretime yönlendirmezseniz Türkiye'yi güçlü kılamazsınız." dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karar TV’de Gazeteciler Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı. 

Kılıçdaroğlu, "2020 yılının ilk üç ayında iktidarın kullandığı para 668 milyar lira. Yoksullar için ayrılan para 4.4 milyar, faize ödenen para ise 38 milyar lira. 56 milyar lira da para bastılar, peki bu paralar nereye gitti?" dedi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bütün Cumhuriyet hükümetlerinin harcadığı para 713 milyar dolar. AKP'nin 17 yılda kullandığı para 2 trilyon ise 346 milyar dolar. Yaklaşık 3 buçuk katı. Parayı üretime yönlendirmezseniz Türkiye'yi güçlü kılamazsınız." dedi. 

Sınav erteleme kararını eğitimciler alıyor, YÖK alıyor, bütün hazırlıklar ona göre yapılıyor diyen Kılıçdaroğlu, "Sınavı erkene alma kararını ise Turizm Bakanı, Sağlık Bakanı ve Cumhurbaşkanı alıyor. Hiçbiri eğitimci değil." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.