Öne Çıkanlar Goggle medicana fransa celal adan binali yıldırım Panathinaikos esnaf Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva ORDU çin ispanya ankara itfaiyesi

Plan ve Bütçe Komisyonu Toplandı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplandı. Toplantı hava muhalefeti nedeniyle 20 dakika geç başladı.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu, Komisyon Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in başkanlığında toplandı. Bütçe ve Kesinhesap Kanunu Tasarılarının Geneli ile Sayıştay Tezkereleri Üzerinde Görüşmeler yapmak üzere yapılan toplantıya, Maliye Bakanı Naci Ağbal da katılıyor.

Saat 11.00’de başlaması beklenen toplantı, Bakan Ağbal’ın salona giriş yapmasına rağmen AK Parti ve muhalefet partileri üyelerinin salonda hazır bulunmaması nedeniyle 20 dakika geç başladı. Başkan Bilgiç, Bakan Ağbal ve komisyon üyelerini toplantı başlayana kadar makamına davet etti.

Verilen aranın ardından toplantı saat 11.20’de başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.