Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Sağlık Bakanı Demircan: İcraatlerde Tecrübemin Katkısını Hissedeceğimize İnanıyorum

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Gerek personelimizin gerek vatandaşımızın ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. İcraatlerde bu tecrübenin katkısını hissedeceğimize inanıyorum” dedi.

Çiçeği burnunda Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Recep Akdağ’dan görevi devralmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, “Ömrünü hastanelerde hizmetle geçirmiş bir kardeşiniz olarak gerek personelimizin gerek vatandaşımızın ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Görevim süresince yapılan icraatlerde bu tecrübenin katkısını hissedeceğimize inanıyorum. Allah utandırmasın, vira bismillah” açıklamasında bulundu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.