Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan abd vakıfbank ANTALYA milli eğitim bakanlığı

Sanayi Bakanı Özlü’den KOBİ Destekleri Konusunda Uyarı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 50 bin kredi faiz desteği sadece KOSGEB üzerinden verilmektedir. Cep telefonlarına gelen kredi faiz destek içerikli mesajlara itibar edilmemelidir." dedi.
 
Bakan Özlü, KOBİ Destekleri Konusunda Uyarılarda bulundu.
Bakan Özlü, "KOSGEB tüm destek ve hizmetlerini aracısız ve ücretsiz vermektedir. Kobilerimiz Resmi kanallar dışında yapılan herhangi bir açıklama ya da tekliflere itibar etmemelidirler.
 
KOSGEB kredi faiz desteği için başvurular KOSGEB resmi web sitesi http://sifirfaiz.kosgeb.gov.tr  adresinden yapılmaktadır. KOSGEB veri tabanı için kullanıcı kodu ve şifrenizi hiçbir şahıs, kuruluş ve bankalarla paylaşmamanızı önem arz etmektedir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.