Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Sendikaların Ortak Açıklamalarına Aksakal'dan Soru: "Her Yıl Gibi ‘Ne Çıkarsa Bahtına’ Mı?”

DİSK, TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ, bugün asgari ücret konusunda ortak görüş bildirisine DSP Genel Başkanı Aksakal, "“Üç İşçi Konfederasyonunun ortak görüşü açıklandı ve asgari ücretin ne anlama geldiğini ‘öğrendik’. İyi de bunu herkes biliyor. Peki, bu anlattığınız şartların kapsamında sizin öngördüğünüz bir ücret miktarı yok mudur? Her yıl gibi ‘Ne çıkarsa bahtına’ mı?” dedi.

Sendikaların açıklamalıran ilişkin sosyal medya hesabı twitter'den sendikalara soru yönelten Aksakal, "DİSK, TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ, bugün asgari ücret konusunda ortak görüş bildirdi. Üç işçi konfederasyonunun görüşü; “Asgari ücret insan onuruna yaraşır bir geçimi sağlamalıdır.” oldu. Bunun üzerine DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Twitter hesabından sendikalara şu soruyu yöneltti; “Üç İşçi Konfederasyonunun ortak görüşü açıklandı ve asgari ücretin ne anlama geldiğini ‘öğrendik’. İyi de bunu herkes biliyor. Peki, bu anlattığınız şartların kapsamında sizin öngördüğünüz bir ücret miktarı yok mudur? Her yıl gibi ‘Ne çıkarsa bahtına’ mı?” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.