Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Sinan Oğan Kararı Hukuksuz Buldu

MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan,  MHP Kongresi'ne konulan tedbiren durdurma kararını hukusuz olarak değerlendirdi.

Sinan Oğan mahkemenin kurultay kararını durdurmasını değerlendirdi.

 ''Karar hukuksuzdur. Bir değil birçok yerden mahkemeye başvurulmuş. Bir mahkemenin kararını bir başka mahkemenin bozamayacağı malumdur. Üç dört yerden karar çıkartmanın bir mantığı yoktur'' açıklamasını yaptı.

 

''15 MAYIS YADA 25 MAYIS''

Kongre süreci devam edeceğini belirten Oğan Yeterli imza sayısına ulaşmış bulunduklarının altını çizerek şu ifadeleri kullandı:
 
''MHP Genel Merkezi Yargıtay’a başvurmuştur. Ancak Yargıtay’dan bir sonuç alamayacaklarını bildikleri için böyle dava açıyorlar.  Karar geçikmeye yol açabilir ancak sonucu değiştirmez.  Kongre tarihinin 15 Mayıs ya da 25 Mayıs olması bir şeyi değiştirmez.''
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.