Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

“Sizler Arkamızda, Yanımızda Olduğunuz Sürece Biz Kazanacağız, Demokrasi Kazanacak”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,“Doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. Ben doğruları söyledikçe birileri rahatsız olacak ama ben yolumdan dönmeyeceğim. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetine sahip çıkacağım. İstanbulda demokrasi mücadelemizi başarı ile verdik. 13 bin oy farkıyla kazandığımız seçimleri yandaş hakimler ile gizli kapılar ardında iptal ettiler. Ama biz yılmadık mücadele ettik ve  800 bin oy farkıyla yeniden kazandık. Millet kazandı. Ben sizlere güveniyorum. Sizler arkamızda, yanımızda olduğunuz sürece biz kazanacağız. Demokrasi kazanacak." dedi.  


Bir dizi açılış ve etkinliğe katılmak üzereİzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın ziyaretinin son durağında  Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti.

KUŞADASI’NDA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki günlük Aydın ziyaretinin son durağı olan Kuşadası’na geldi. Kuşadası Belediyesi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nu belediyenin girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu belediye binasına girişte yüzlerce vatandaş karşıladı. Kuşadası’nın 7 Eylül düşman işgalinden kurtuluş  günü nedeniyle gösteri yapan efe gruplarıyla tek tek selamlaşan Kılıçdaroğlu daha sonra Başkan Ömer Günel’i makamında ziyaret etti.

“HALKIMIZIN DA DESTEĞİYLE DAHA ÖNEMLİ HİZMET VE YATIRIMLARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM”

Belediye Binası önünde vatandaşlara bir konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart seçimlerinde Kuşadası Belediye Başkanlığı’na  Ömer Günel’i seçtikleri için vatandaşlara teşekkür etti. Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, “ Doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. Ben doğruları söyledikçe birileri rahatsız olacak ama ben yolumdan dönmeyeceğim. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetine sahip çıkacağım. İstanbulda demokrasi mücadelemizi başarı ile verdik. 13 bin oy farkıyla kazandığımız seçimleri yandaş hakimler ile gizli kapılar ardında iptal ettiler. Ama biz yılmadık mücadele ettik ve  800 bin oy farkıyla yeniden kazandık. Millet kazandı. Ben sizlere güveniyorum. Sizler arkamızda, yanımızda olduğunuz sürece biz kazanacağız. Demokrasi kazanacak. 31 Mart Yerel seçimlerin de Kuşadası’na genç bir başkan seçtiniz. Ömer Başkanımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Aydın Büyükşehirde ise Topuklu Efe’niz var. Her iki Başkan el el vererek Kuşadası’nda her şeyin güzel olmasını sağlayacaklarına gönülden inanıyorum. Ömer Başkana başarılı ve özellikle Büyükşehir belediyesi ve tüm kurumlarla uyumlu çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Halkımızın da desteğiyle daha önemli hizmet ve yatırımlara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Kuşadası Belediyesi’ni ziyareti sırasında Başkan Ömer Günel tarafından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kuşadası’nın özel zeytinyağı ile yöresel ürünler hediye edildi.  Belediye Başkanı Ömer Günel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretiyle enerjilerinin yenilendiğini belirterek, “ Sayın genel başkanımızın çizdiği rotadan sapmadan hedefe yürüyoruz. Martın sonu bahar dedik. Baharı yaşadık. Artık herşey çok güzel olacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun büyük desteği ile Kuşadası’nda her şey çok güzel olacak “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.