Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Nikâh Şahidi Oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İzmir’de Havva ile Abdurrahman Bora çiftinin düğün  töreninde nikâh şahitliği yaptı.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan’ın kardeşi Havva Hazırbulan ile Abdurrahman Bora, Sahilevleri’ndeki Tallespark Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi. SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde çiftin nikâh şahitleri SP Lideri Karamollaoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç oldu.
Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Karamollaoğlu, nikâh sonrası evlilik cüzdanını Havva ve Abdurrahman Bora çiftine teslim etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.