Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu türk silahlı kuvvetleri süt Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ihracat bursa beşiktaş 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

TBMM Başkanı Kahraman: Mutlu Olmak İsteyen İnsan Annesinin Yüzünü Güldürmeli

 TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Hayatta mutlu olmak isteyen insan, annesinin yüzünü güldürmelidir. Annelerin mutlu olduğu toplum, dünyanın en mutlu toplumudur” dedi.

Kahraman, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bütün annnelerin Anneler Günü'nü kutlayan Kahraman, mesajında şunları kaydetti:

"Nefes almaya başladığımız ilk andan itibaren bizlere hayat rehberliği yapan annelerimiz, aynı zamanda ilk öğretmenlerimizdir. Bizler için her mihnete katlanan, hiçbir zorluktan yılmayan annelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Maneviyatımızın ilk tohumlarını atan, varlığımızı devam ettirmemiz için koruyucu, kollayıcı bir görev üstlenen annelerimizi hayatımızın her anında sevgi ile kucaklamalı, yakınlarında olmanın huzur ve güvenini vermeliyiz.

Bizleri canından, ruhundan bir parça olarak gören ve hayatını evlatlarına adayan annelerin hakkı asla ödenmez. Nitekim Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)  bir hadis-i şeriflerinde 'Cennet annelerin ayakları altındadır' buyurarak, ebedi âlemde cennete giden yolun annelerin rızasından geçtiğini işaret etmişlerdir.

Hayatta mutlu olmak isteyen insan, annesinin yüzünü güldürmelidir. Annelerin mutlu olduğu toplum, dünyanın en mutlu toplumudur. Bu sebeple annelerimizin rızasını kazanmak, yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün merhamet, şefkat ve ilgilerine layık olmaya çalışmak görevimizdir.

Bu vesileyle ebediyete intikal eden şefkat, merhamet ve fedakârlık timsali annelerimize Allah’tan rahmetler diliyorum. Yaşayan annelerimize huzurlu, mutlu ve sağlıklı ömürler temennisiyle anneler gününü tekrar tebrik ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.