Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan yunanistan ABD Başkanı Donald Trump deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı

TÇMB Yönetiminden 15 Temmuz Gazileri İçin 15 Milyon TL

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şefik Tüzün ve beraberindeki heyeti Başbakanlık Resmi Konutunda kabul etti. TÇMB Yönetim Kurulu 15 Temmuz Gazileri için 15 milyon TL katkıda bulundu.

Başbakan Yıldırım, bugün Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şefik Tüzün ve beraberindeki heyeti kabul etti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şefik Tüzün, 15 Temmuz darbe girişimini çimento sektörü olarak lanetlediklerini belirterek ülke ekonomisine katkıda bulunmak üzere çalışmalara son hız devam ettiklerini ifade etti. Ayrıca, TÇMB Yönetim Kurulu 15 Temmuz Gazileri için 15 milyon TL katkıda bulundu.
15 Temmuz’un Türkiye’nin demokrasi tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Yıldırım ise milletin Türkiye’nin geleceğini kurtardığını ve bir anlamda İkinci İstiklal Savaşını verdiğini belirtti.
Başbakan Yıldırım, ayrıca dün yapılan MGK’da 15 Temmuz’un “Demokrasi ve Şehitler Günü” olarak anılması noktasında tavsiye kararı alarak, hükümetin bu yönde çalışmalara başladığını ifade etti.
Görüşmede Başbakan Yıldırım, duyarlılıkları için çimento işverenlerine teşekkür etti ve bu dayanışma ruhunun Türkiye’nin geleceği için hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.