Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle kosgeb fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi

TURK PARTİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜ: CUMHURBAŞKANI AKP’NİN BEŞTEPE İLÇE BAŞKANI GİBİ

ANKARA (ANKA) – Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi (TURK PARTİ) Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bulduğu her fırsatta AKP'ye oy istemesini ve 400 milletvekili talebini eleştirdi ve "Sayın Cumhurbaşkanı AKP'nin Beştepe İlçe Başkanı gibi" dedi.

Özgüç yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı'nın Türk milleti üzerinde mağduriyet oluşturduğunu iddia ederken "Sayın Cumhurbaşkanı açıkça ve alenen bir partiye destek veriyor. Konuştuğu her toplantıda AKP'ye oy istiyor, '400 milletvekilini bize verin' diyor. Bir de muhalefet partilerini eleştiriyor, kenara itiyor, onlara cevap yetiştiriyor. Başbakan el yazısı ile yazdığı seçim beyannamesini kendisine veriyor, oturup inceliyor, düzeltmeler yapıyor. Tarafsız olduğu makamda alenen taraflı davranıyor. Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Beştepe İlçe Başkanı gibi hareket ediyor" görüşünü savundu.

Tüm bu gelişmeleri vatandaşın dikkatle izlediğini de belirten Genel Başkan Ahmet Eyüp Özgüç "Seçmen bu gelişmelere tepkili ve bu tepki her geçen gün büyüyor. Kimse vatandaşı basiretsiz, çaresiz sanmasın. Bu yapılanlara cevabı vatandaş sandıkta verecektir. Cumhurbaşkanı ve hükümet, 8 Haziran'da heveslerinin kursaklarında kaldığını görecekler" dedi. (ANKA)

(ORH/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.