Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İyi Parti YKS iktidar oy ak parti ANZATSAN Mühendislik Orçun Okurgan Amazonun sahibi Jeff Bezos Bekir Başevirgen CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Koronavirüs

"Türkiye Cumhuriyeti Barış Pınarı Harekatıyla Kutlu Bir sefere Çıkmıştır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti Barış Pınarı Harekatıyla bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır." ifadesini kullandı. 

MHP Lideri Bahçeli Barış Pınarı Harekatı'nın başlaması dolayısıyla Twitter hesabından açıklamada bulundu. 

Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti, saat 16.00 itibariyle başlayan Barış Pınarı Harekatıyla bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır.

Barış Pınar Harekatı’na katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her bir ferdini gönülden kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyor, üstün başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.