‘Ulusal Yetkilendirme Görevlisi’ Hazine Ve Maliye Bakan Yardımcısı Oldu

Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki katılım öncesi mali işbirliği çerçevesinde temin edilecek mali yardımların uygulanmasına ilişkin Ulusal Yetkilendirme Görevlisi olarak Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı görevlendirildi.

Türkiye Cumhuriyeti ile AB arasındaki katılım öncesi mali işbirliği çerçevesinde temin edilecek mali yardımların uygulanmasına dair Ulusal Yetkilendirme Görevlisi hakkındaki Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan genelgeye göre, Türkiye Cumhuriyeti ile AB arasındaki katılım öncesi mali işbirliği çerçevesinde temin edilecek mali yardımların uygulanmasına ilişkin çerçeve anlaşmalarda atıfta bulunulan ‘Ulusal Yetkilendirme Görevlisi’ olarak, Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğünün bağlı bulunduğu Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısının görevlendirilmesi uygun görüldü.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeAvrupa BirliğiAB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.