Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan

Ünal: "Kılıçdaroğlu Türkiye Karşıtlarının Safında Yer Almıştır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Kılıçdaroğlu, aldığı pozisyon ile Türkiye karşıtlarının safında yer almıştır. Kılıçdaroğlu bilmelidir ki, Türkiye bugüne kadar kendisinin de sözcülük görevini üstlendiği onlarca hamleyi, Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin kenetlenmesi ile aşmıştır” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ünal, sosyal medya hesabı Twitter’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomiye ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.  CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’ye yönelik kur manipülasyonu destekli uluslararası bir operasyon düzenlenirken “operasyonun sözcülüğünü” üstlenmesine şaşırmadıklarını belirten Ünal, “Hükümete yönelik ‘yaptırım paketi’ adı altında yalan, yanlış, iftira dolu tüm argümanlarını bu pakete doldurması, tam anlamıyla bir siyasi karaborsacılıktır” ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU İSE MEŞRUİYETİ TARTIŞMALI BİR GENEL BAŞKANDIR”

Bugün yaşananlara ve açıklamalara bakıldığında, dolar kuru ile ilgili dalgalanmanın manipülatif olduğu ve ekonomik gerçeklerle bağdaşmadığı apaçık ortada olduğunu dile getiren AK Parti Sözcüsü Ünal, “Kılıçdaroğlu, aldığı pozisyon ile Türkiye karşıtlarının safında yer almıştır. Kılıçdaroğlu bilmelidir ki, Türkiye bugüne kadar kendisinin de sözcülük görevini üstlendiği onlarca hamleyi, Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin kenetlenmesi ile aşmıştır. Bu sebeple Recep Tayyip Erdoğan Lider, Kılıçdaroğlu ise meşruiyeti tartışmalı bir genel başkandır” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.