Ünal’dan Netanyahu Açıklaması: Şiddetle Kınıyoruz

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İsrail Başbakanı İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun bugünkü konuşmasıyla ilgili, “İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik sözlerini şiddetle kınıyoruz. Bir işgal devletinin başında, her türlü hukuksuzluğa imza atanları bölgenin tarihi ve siyasi gerçeklerine aykırı olan tüm eylemlerine son vermeye çağırıyoruz” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ünal, bugün İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Türkiye ile ilgili yaptığı konuşma üzerine Twitter’dan paylaşımlarda bulundu. Türkiye’nin her türlü hukuksuzluğun karşısında olacağını belirten Ünal, “İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik sözlerini şiddetle kınıyoruz. Bir işgal devletinin başında, her türlü hukuksuzluğa imza atanları bölgenin tarihi ve siyasi gerçeklerine aykırı olan tüm eylemlerine son vermeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.