Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Usta'dan Bafra'ya Çıkarma

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erhan Usta, Bafra'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak MHP eski ilçe başkanı Hamdi Yıldız'ın kardeşi Azem Yıldız'ın cenaze törenine katılan Usta, daha sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer ve Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu. Bafra'ın tarım ekonomisi üzerine konuşan Usta, destek verdikleri taktirde Bafra'ın Türkiye'de tarım sektöründe önemli bir pay sahibi olması için ne gerekiyorsa yapılacağının sözünü verdi.

Oda ziyaretlerinin ardından Usta, Bafra'da yer alan, Haber Ovası, Bafra Haber, Yenigün ve Altınova medya gruplarının genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. 31 Mart seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Usta, medya sahiplerinden destek isteyip, gerçeklerin şeffaf bir şekilde kamuoyuna duyurulmasında yardımcı olmalarını istedi.

Benim gücüm sizlersiniz

Bafra ziyaretlerini tamamlayan Usta, Atakum'un Atatepe mahallesinde ikamet eden Turgut Kökçeoğlu ve ailesine ev ziyaretinde bulundu. Aile ve mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Usta, "Bir kez daha verdiğim bu kararın ne kadar doğru olduğunu sizler bana gösterdiniz. Benim arkamda ki tek güç Samsunlu hemşehrilerimdir. Samsun'da yanacak olan meşaleyi hep birlikte yakacağız ve bu meşale inşallah tüm Türkiye'yi aydınlatacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.