Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Usta'dan Teşekkür Ziyaretleri

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, 31 Mart seçimleri sonrası Vezirköprü, Havza, Ladik, Kavak, Bafra ve 19 Mayıs ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Teşekkür ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Usta,  “Pusuladaki adaletsizlikten kaynaklanan ciddi oy kaybımız mevcut. Birçok vatandaşımız, kardeşimiz bizi tercih etmek isterken yanlışlıkla Bağımsız Türkiye Partisine oy verdiğini veya mühürü bize ayrılan bölümün altına vurduğunu söylüyor. Vatandaş bu konudan rahatsız ve şikayetçi; ismimizin çok küçük yazılması nedeniyle pusulada bulunamaması sonucunda boş oy kullandığını veya sadece bu nedenle eski partisine oy vermek durumunda kaldığını söyleyenler var. Sayı tahmin edilemese de ciddi bir oy kaybımız olduğunu vatandaşlarımızın tepkilerinden açıkca görüyoruz.” dedi.

Usta, teşekkür ziyaretleri kapsamında bugün Çarşamba, Terme, Ayvacık, Salıpazarı ilçelerinde de vatandaşla kucaklaşacak.

Anahtar Kelimeler:
19 Mayıs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.