Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Ayyuka CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar

Uysal: “İstediğini Alamadı Mı Maçı Tekrarlamak Usul Haline Geldi!”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, dün TBMM’de muhalefetin oylarıyla reddedilen “Güvenlik Soruşturması” teklifinin yeniden Genel Kurul’a getirilerek oylanması kararı hakkında açıklamada bulundu.

Anayasa ve TBMM İç Tüzüğü’nde yer alan “Maddelerine geçilmesi kabul edilmeyen teklifler reddedilmiş sayılır. Reddedilen kanun teklifleri, bir yıl içerisinde yeniden TBMM’ye sunulamaz” hükmünün çiğnenmesi üzerine tepkisini dile getiren Genel Başkan Uysal, “İstediğini alamadı mı maçı tekrarlamak usul haline geldi!” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında şu görüşleri ifade etti:

AKP, kazanın doğurduğuna inanıyor, öldüğüne inanmıyor”

İç ve dış tüm dinamikler lehinize işlerken yanlışlar görünmez olur, hatta ‘doğru’ya dönüşür. Ama rüzgârlar ters esmeye başladı mı, dinamikler aleyhe döndü mü, bu sefer de ‘doğru’lar anlam bulmaz! AKP, tıpkı Nasrettin Hoca hikâyesindeki gibi, ‘kazanın doğurduğuna inanıyor, öldüğüne inanmıyor’ bir türlü.

“Büyük Reis zorda!”

Şimdi AKP, akılsızlık ve bunun tabii sonucu olarak çaresizlik içinde kıvranıyor. Parti içinde ve ülkede olanlara akıl ve güç yetiremiyor. Adeta 1 deliği kapatmak için 10 delik açma sarmalına düştü. Ayrıca yüzde 50+1 dengesi bir de üstüne VASİ tayin etti!

Büyük Reis zorda! Ne evdekiler halini anlıyor, ne de üstünde tepindiği ahali! Karargâh düşmüş, akıl kaybolmuş, devlet çökmüş, millet sefil durumda! Her istifa edenin mektup sonuna iliştirdiği gibi Allah yardımcımız olsun!

“Tunus’taki Nahda Hareketi kadar bile olamadınız”

Güya ‘akıl hocalığı’ yaptığınız Tunus’taki Nahda Hareketi kadar bile olamadınız eyy adının dışında ‘AK’ bir yeri kalmamış AK PARTİ!

Şair Eşref’in dediği gibi ‘sularınızın dışında her yeriniz akıyor!’ Adınız AK olacağına alnınız AK olsun!

“AKP, mahallenin külhanbeyi abileri gibi!”

AKP, mahallenin külhanbeyi abileri gibi! İstediğini alamadı mı maçı tekrarlamak usul haline geldi! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimini tekrarlattığı gibi; TBMM’de de varlık sebebi olan ‘BÜTÇE HAKKINI’ elinden aldığı yetmedi şimdi geri kalanını örseliyor!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.