Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Uysal: Şener Şen’in Yeşilçam Filmlerinin Meşhur Repliği Gibi.. ‘Ağam Bizimle Eğlenirrrr....’

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dün akşam yaptığı açıklamalarına Yeşilçam filmleri benzetmesi yaptı.

Resmi twitter hesabı @DpGultekinUysal’dan Yeşilçam filmlerine benzetme yapan Genel Başkan Uysal; “Şener Şen’in Yeşilçam filmlerinin meşhur repliği gibi: ‘Ağam bizimle eğlenirrrr....’” dedi.

Ahmet Hakan'ın “Dolar yükselince telaşlanıyorum, kur yükselince telaşlanıyorum, 'eyvah' diyorum her şey pahalanacak, ülkemizin ekonomisi kötüye gidecek. Endişelenmeli miyiz?” sorusuna Bakan Albayrak, “Birincisi şunu sorayım size, dolarla mı maaş alıyorsunuz, dolar borcunuz mu var, dolarla bir işiniz var mı?” sözleriyle cevap vermişti.

Genel Başkan Uysal, sosyal medyada da gündem olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamaları üzerine yaptığı açıklamada eleştirilerde bulunarak şunları kaydetti:

“Şener Şen’in Yeşilçam filmlerinin meşhur repliği gibi.. ‘Ağam bizimle eğlenirrrr…’

Vatandaş olarak endişemizin kaynağı, (Sayın Bakan için anlamı olmasa da) çooook küçük bir nedeni yediğimiz, içtiğimiz, tükettiğimiz her şeyimizin Dolar’a ($) endeksli olması!!!

Ayrıca küçük bir hatırlatma; Devletimizin Kamu-Özel-İşbirliği Modeli ile yaptırdığı ve vatandaşlar olarak doğrudan veya dolaylı yükünü taşımak zorunda olduğumuz Şehir Hastaneleri, Köprüler, Otoyollar ve Havalimanlarının sözleşmeleri de Dolar ($) üzerinden!

Sayın Bakan madem “Dolar’la ne işi var vatandaşın” diyor, öncelikle ister ham ister ara mal, ürettiği ve tükettiği her şeyin ‘DOLARİZE’ olduğu gerçeğini değiştirmek için bir yapısal dönüşümün politikasını icra etsin!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.