Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Uysal, "Türkiye’de İşlemeyen Demokrasinin Açığını Kapatabilmek Adına, Çeşitli Görüşlerimizi Paylaştık”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "“Türkiye’de işlemeyen demokrasinin açığını kapatabilmek adına, çeşitli görüşlerimizi paylaştık” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede Genel Başkan Gültekin Uysal'a Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Kelleci, Ertan Küçükay, Muhtar Mahramlı ile GİK Üyesi Dursun Akdemir eşlik etti.

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından açıklama yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Memleket meselelerini konuşma imkanı bulduk”

“Bugün hem arka arkaya iki kongre gerçekleştirmiş olan Sayın Genel Başkan’a tebrik ziyaretinde bulunduk hem de geçirmiş olduğu ameliyat dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Beraberinde de elbette memleketimizin can alıcı, can yakıcı sorunları, demokrasimizin, hukukumuzun pek çok meselesi var, onları da konuşma imkanı bulduk. Elbette yarınlara dair de memleketimizde herkesin hukukundan emin hale gelebilmesi, nimetleri ve külfetleriyle beraber herkesin bundan eşit pay alabilmesi adına, Türkiye’de işlemeyen demokrasinin açığını kapatabilmek adına, çeşitli görüşlerimizi de paylaştık. Sayın Genel Başkan’ın şahsında gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı bütün heyetimiz adına CHP camiasına teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.