Vekillere Mektup Gönderen Sosyal-İş Sendikası Aydın Büyükşehir Belediyesini Şikayet Etti

Sosyal-İş Sendikası, CHP’li milletvekillerine mektup göndererek, Aydın Büyükşehir Belediyesini şikayet etti.

CHP’li milletvekillerine gönderilen mektupda şu ifadeler yer aldı:

“Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan işçi kıyımı ve sendikal hak ihlalleri ile ilgili olarak sizi bilgilendirmek, destek ve dayanışmanızı rica etmek isteriz. Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Aydın İmar A.Ş. işçileri anayasal haklarını kullanarak sendikamıza üye olmuştur. Ancak CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun başında olduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi 9 işçiyi sırf anayasal sendikal haklarını kullandıkları için işten atmıştır.

Kurban Bayramı yaklaşmaktadır. Eğer iki hafta içinde bu soruna çözüm üretilmezse 9 işçi ailesiyle birlikte bu bayrama işsiz, emeksiz ve geleceksiz girecektir. Sonuç olarak 9 işçinin işine iade edilmesi ve sendikal haklara saygı gösterilmesi için destek ve dayanışmalarınızı rica ediyor, sizin de katkılarınızla bu ayıbın son bulacağına inanıyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Chp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.