Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi

Yavaş, Termal Turizm Projesini Anlattı

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Yavaş, Haymana’da seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Burada seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen Yavaş konuşmasına, “Havası sert, insanı mert, suyu sıcak Haymana” diyerek başladı. 


 
“BİZ KENTİMİZDE YAŞAYANLARI ZENGİN ETTİK”
Meydana toplanan halkın 31 Mart’ın sonucunu ortaya koyduğunu ifade eden Yavaş, “Beypazarı da Haymana gibiydi. Biraz sapaydı, gelen giden olmazdı. Allah nasip etti, belediye başkanı olduk. Orada yerel ne kadar değer varsa ortaya çıkardık, birçok insanı iş sahibi yaptık. Ben Ankara’ya geldiğimde Beypazarı’nda bacasız fabrikalar tütüyordu. Biz kentimizde yaşayanları zengin ettik. Şimdi amacımız Haymana başta olmak üzere, böyle göç veren ne kadar ilçe varsa onları zengin etmek” diye konuştu. Termal sularıyla Ankara’nın en zengin ilçesi olan Haymana’nın halkına, termal turizm projesini de anlatan Yavaş, şunları kaydetti:
 
“YURT DIŞINDAKİ SİGORTA ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞECEĞİZ”
“Ne kadar termal işletmeci varsa onları alıp, birlikte yurt dışına gideceğiz. Oradaki sigorta şirketleriyle görüşüp onların buralara tedavi amacıyla gelmesini sağlayacağız. Biz uğraşacağız, biz organize edeceğiz ki burya tedavi olmaya gelsinler. Bu tedavi yurt dışında 15 bin euro, biz bunu Haymana’da 7 bin 500 euro’ya yaptırdığımız zaman 15 günlük kürü, yarı fiyatına ikna edeceğimize inanıyorum. Bu hastalar buraya geldiği zaman tedavileri sadece yarım saatte bitiyor. Ondan sonra boşlar, bunları çıkarıp gezdirmemiz lazım. Haymana esnafından alışveriş yaptırmamız lazım. Haymanalı gençlerin rehberlik yapması lazım. Burada tedavi olurken, burada da para harcamalarını sağlamak lazım. Benim en büyük projelerimden birisi budur.”
 
ET VE SÜT ENTEGRE TESİSİ KURULACAK
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin şimdiye kadar yurt dışından en az 500 trilyonluk bitki getirdiğine dikkaat çekerek konuşmasını sürdüren Yavaş, “Onların çoğu kuruyor. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdiye kadar Almanları, başka ülkeleri zengin etti. Sayın Mustafa Tuna geldi, bunu bitirdi. Şimdi de İzmir’den Antalya’dan geliyor. Buranın iklimine uymadığı için onlar da kuruyor. Belediye bunlara, sizlerden topladığı paraları harcıyor. Ben diyorum ki, Ankara’dan aldığımız bu parayı yine Ankaralılar’a harcayalım. Biz Haymana’da termal seralar kurmak, fidanlarını ve tohumlarını biz vermek suretiyle, alım garantili sözleşmeli üreticilik yaptıracağız” dedi. Yavaş, Haymana yakınlarına et ve süt entegre tesisi kurulacağını belirterek konuşmasını noktaladı. 
 
DAVUL ZURNAYLA KARŞILADILAR
Yavaş’ı Haymana’da coşkulu bir kalabalık davul zurna eşliğinde karşıladı. Mansur Yavaş’ın konuşması sık sık meydana toplanan binlerce vatandaşın tezahüratları nedeniyle kesildi. Konuşmaların ardından Yavaş ve CHP Haymana Belediye Başkan Adayı Hacı Aysu ilçede bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. 


 

Anahtar Kelimeler:
HaymanaMansur Yavaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.