Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu abd rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Yazı İşleri Müdürü, Altındağ Belediye Başkanlığı İçin İstifa Etti

Pursaklar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Mücahit Alkan, AK Parti'den Altındağ Belediye Başkanlığına A. Adayı olmak içim istifa etti. Belediyecilik tecrübesini Altındağ'da Altındağlılara hizmet ederek devam ettirmek istediğini belirten Alkan "Altındağ'ı daha ileri taşımak için Bismillah deyip yola çıktık" dedi.

Mücahit Alkan Kimdir?

1975 Kızılcahamam doğumlu olan Alkan, Altındağ Solfasol İHL'ni bitirdikten sonra ve işletme alanında lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladı. Hayatının çoğu Altındağ ilçesinde geçiren Alkan memuriyete 1998 yılında SSK da başladı. Ak Parti'nin kuruluşu ile birlikte parti çalışmalarında yer alan Alkan TBMM'nde Milletvekili danışmanlığı ve Parti grubunda grup başkanvekili danışmanlığı görevlerinde bulundu. Daha sonra 2007-2009 tarihleri arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Bakan Danışmanı olarak görev yapan Alkan daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı ÇASGEM de başkan yardımcılığı görevine getirildi. Bir dönem bu görevi yürüten Alkan, Belediye alanında hizmet vermek adına Pursaklar belediyesinde görev aldı. BURADA encümen üyeliği ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevini Yürüten Alkan 31 Mart Yerel seçimlerinde AK parti den aday olabilmek için görevinden istifa etti Alkan evli ve 4 çocuk babasıdır.

Alkan, siyasi hayatına refah partisinde Altındağ Doğantepe mahalle teşkilatında başlamış, imam hatip okulları platformu Pursaklar koordinatörü olarak birçok sivil toplum kuruluşlarında üye ve çalışmaları bulunmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Istifa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.