Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı

Zeybekçi, "1 Nisan Sabahı Anadolu'ya Güneş İzmir'den Doğacak"

Bakırçay İlçeleri Kınık Bergama, Aliağa Foça ve Dikili'de  ilçe teşkilatlarını ziyaret Eden eski Bakanlardan ve İzmir AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nihat Zeybekçi,  1 Nisan , sabahı Anadolu'ya Güneş Bergama'dan doğacak" dedi.


Parti teşkilatlarını tanımak için Bakırçay ilçelerinde ziyaretler de bulunduklarını ifade eden Nihat Zeybekçi, Kınık ilçe Teşkilatını ziyaretinden sonra İzmir Milletvekili  ve  AK Parti Genel Başkan yardımcısı  Hamza Dağ,  İl Başkanı  aydın Şengül,   olduğu halde geldikleri Bergama'da  çok iddialı  konuşma yaparak "1 Nisan Sabahı  Anadolu'ya  Güneş  İzmir'den, Bergama'dan  doğacak" diyerek  ülkede tarih yazacaklarını söyledi.


Bergama ilçe Teşkilatı önünde yoğun bir partili gurubu tarafından karşılanan Nihat zeybekçi ve berberindekileri İlçe Başkanı Güven Yakar, Belediye Başkanlığı aday adaylarından Hakan Koştu,  Özkan Karadiken, Dr. Esat Başaran,  Behram Üstün, Sinan Gündoğdu, ve Parti teşkilatı üyeleri karşıladılar.


İlçe Başkanı Güven Yakar'ın hoş geldiniz konuşmasının ardından söz alan İl Başkanı Aydın Şengül, Önümüzdeki hafta ayın  5-veya 6 Ocak tarihinde İzmir İlçelerinin tüm  belediye başkan aday adaylarımızı Cumhur Başkanımızın da katılımıyla Halkapınar da  yapılacak geniş katılımlı bir toplantıda açıklayacaklarını ifade ederek, "Birlik ve berberlik içinde güçlü bir şekilde Ak belediyelerin İzmir ve ilçelerinde halkın hizmetkarı olacağını söyledi.


Hamza Dağ;  Bergama Bakırçay'ın lokomotif şehridir.  İlk ziyaretimizi de  Bergama'mız için yaptık. Çünkü Bergama  her zaman kendine yakışanı yapıyor, bu günde aynı şeyi yaptı . Bu gösteriyor ki bu seçimlerde belediyeyi kesin alacağız demektir. 5 yıl öncesini burada hatırlatırım kazanan karşı taraf  davul çalmışlardı.  Biz kazandığımızda onlar gibi yapmayacağız.  Ayrıştırmadan birbirimizi kucaklayarak zaferimizi kutlayacağız. Bergama'nın bu kalabalık ile zafere inandığını görüyorum.  Bergama Belediyesinin inadı yüzünden Bergama'yı Kınık ile kıyaslayın. Kınık istedi her şey yapıldı Bergama inatla istemedi geri kaldı dedi.

Zeybekçi  "Sade İzmir'i Değil Ege'yi Kazanacağız"
 İzmir'i ve Ege İlçe belediyelerimizi kazanarak bölgeyi hak ettiği konuma getireceğiz. Ve bu yerel seçimlerde Cumhur Başkanımızın da önerisi ile çevreci bir seçim gerçekleştireceğiz. Biz bu bölgeye gerçekten belediyeleri kazanmaya değil insanlarımıza hizmetkar olmak için geliyoruz. Siz partililerden beklediğimiz şu dur ki Meclis üyelerinizin başvurusunu yoğun tutun ki  en iyi hizmet için en iyi adayları seçebilelim. Şuan birlik ve beraberli kardeşliğimizi pekiştirmek saygı ziyaretidir. 15 gün sonra daha zengin bri geniş katılımlı bir kadro ile Bergama'ya gelerek yüreğimiz heyecanlı kıpır kıpı, bu inancımla İzmir kazanacağız. Arcın kontağını siyasi olarak hiç kapatmadık ki.  Haykırışımız şu "1 Nisan Sabahı  Anadolu'ya  Güneş İzmir'den Doğacak Olacak" İzmir Bergamalı olarak artık yeter diyeceğiz.  Artık mazeret yok. İzmir'i kimse istismar etmesin. 4 buçuk milyon nüfusu ile 30 ilçe olarak kimse ideolojik kılıfa sarmasın. Ya belediyecilik yapsınlar ya kenara çekilsinler.  İzmir hak ettiğini alacaktır. Hiç kimseyle kavgamız yok, olmayacak. Biz İzmir'i, İzmir yapacak birlikte gönüller yapmaya geliyoruz. Biz İzmir'i almaya gelmedik kendimizi vermeye geldik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.