Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin Afrin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hakkari AİLE kosgeb ak parti Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi

Arte Cerrahi Hastanesi Açıldı

Arte Tıp Merkezi, ArteCerrahi Hastanesi olarak hizmet alanını genişleterek Çayyolu'nda özel bir törenle açıldı.

Arte Cerrahi Hastanesi dün özel bir törenle Ankara Çayyolu'nda açıldı. Hastanenin açılısını Ankara CHP Milletvekili Necati Yılmaz yaparken Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Önder Cavcav,  Küba Büyükelçisi Alberyo Gonzales Casals, Oyuncu  Mehmet Auf gibi isimler de Arte Cerrahi Hastanesine destek vermek üzere açılışta bulundu.

İki bloktan oluşan hastane bulunduğu konum itibari ile Çayyolu’ndan İncek’e, Yaşamkent'ten Bilkent bölgesine kadar nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bir bölgeye hitap ediyor. Tam donanımlı ameliyathaneleri, yoğun bakım ünitesi, doğumhanesi ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi ile 75 yataklı bu butik hastanede dünya standardında sağlık hizmeti uygun maliyetlerle sunuluyor

Arte Cerrahi Hastanesi’nin kurucusu Can Gürler, “Hastanemiz temel olarak sadece Çayyolu, İncek ve Bilkent bölgelerine değil tüm Ankara’ya hatta tüm Türkiye’ye ve yabancı hastalara hizmet sunma amacıyla yola çıkmıştır. Bu yüzden altyapısı, donanımı, hizmet kalite anlayışı ve yönetim yapısı buna uygun olarak titizlikle planlanmış bir hastanedir" dedi.

Gürler, bölgenin çok ciddi bir nüfus potansiyeline sahip olduğunu, buradaki vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti almak için başka semtlere gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, "Ankara’nın en popüler yerleşim merkezi Çayyolu’nda yer alan hastanenin devreye alınması ile hem bu bölgede yaşayan sakinlerin nitelikli sağlık hizmetine uygun maliyetler ile ulaşması sağlanmış olacak hem de Ankara ili genelinden ve il dışından geleceklerin ileri düzeydeki tüm cerrahi ihtiyaçları karşılanmış olacaktır" ifadelerini kullandı.

Arte Cerrahi Hastanesi’nin Genel Müdürü Oğuz Engiz ise, Arte Cerrahi Hastanesi’ni benzer özel hastanelerden ayırt edecek en önemli özelliğin butik hizmet anlayışının ulaşılabilir maliyetlerle sunulması olacağına dikkat çekti. Engiz, ayrıca Arte Cerrahi Hastanesi'nde kalp, diyabet, yüksek tansiyon, KOAH, spastik kolon ve obezite gibi kronik hastalıkların takip ve tedavisinde de özel bir ekibin hizmet vereceğini belirtti.



Engiz son olarak, “Arte Cerrahi Hastanesi, başta SGK olmak üzere birçok kamu kuruluşu, TBMM, sandık, vakıf, oda ve birliklerle anlaşması olan tüm özel sağlık sigortaları ile anlaşmalı, tüm tamamlayıcı sağlık sigortalarının geçerli olduğu geniş bir anlaşmalı kurum ve kuruluş ağına sahiptir” dedi.

Öte yandan Arte Cerrahi Hastanesi’nde dahiliye, pediatri, kardiyoloji, dermatoloji, nöroloji, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi, üroloji, genel cerrahi, göz, ağız ve diş sağlığı, kulak-burun-boğaz, branşlarının yanı sıra normal doğum ve sezaryen doğumlarının yapılabileceği hastanede 15 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi de bulunuyor. Hastanede genel yoğun bakım ve koroner yoğun bakım ünitelerine ek olarak tam donanımlı bir radyoloji ünitesi ve tıbbi laboratuvar altyapısı da bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.