Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Bakan Akdağ'dan Doktora Şiddete Yakın Takip

Sağlık Bakanlığı, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde saldırıya uğrayan doktora ilişkin, “Adli makamlara intikal eden olay Sayın Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından dikkatle takip edilmektedir. Bakanımızın şiddete uğrayan sağlık çalışanlarına yönelik hukuki destek sağlanması yönündeki talimatları çerçevesinde gereken yapılmaktadır” açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği doktorlarından Doç. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir, hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı. Hasta asansöründe 4 hasta yakını tarafından saldırıya uğrayan doktor Hasdemir, kafasından ve dizinden yaralandı. Kafatası ve dizindeki kırıklar nedeniyle acil ameliyata alınan doktorun hayati tehlikesi bulunuyor.

“Şiddet kimden gelir ise gelsin haklı bir gerekçesi olamaz” denilen Bakanlık açıklamasında, şunlar kaydedildi:

“Hele hele görevi başındaki bir doktorumuza yönelik şiddet asla kabul edilemez. Bu elim saldırıyı kınıyor, Bakanlık olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Adli makamlara intikal eden olay Sayın Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından dikkatle takip edilmektedir. Bakanımızın şiddete uğrayan sağlık çalışanlarına yönelik hukuki destek sağlanması yönündeki talimatları çerçevesinde gereken yapılmaktadır.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.