Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çay lekesi çıkarma yöntemleri çay lekesi nasıl geçer çay lekesi çankaya belediyesi başkan yardımcısı çankaya belediyesi Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çavuşoğlu

Bakan Koca'dan 65 Yaş Ve Üstü İle Kronik Rahatsızlığı Olan Vatandaşlara Maske Uyarısı!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "bugün saat 11.00 ile 15.00 arası sokağa çıkacak olan 65 yaş üstü vatandaşlara Bu güzel günde maske takmayı ihmal etmeyin. Maske artık kıyafetimizin bir parçası olmalı." dedi. 

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabı twitter üçerinden Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele sürecinde, uzun süre sonra bugün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yönelik paylaşımda bulundu.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda; "Koronavirüsle mücadelemize evde kalarak büyük destek verdiniz. Beklenen gün geldi: Şehir, siz hanımefendiler ve beyefendilerle adeta yeniden tanışacak. Bu güzel günde maske takmayı ihmal etmeyin. Maske artık kıyafetimizin bir parçası olmalı. Her dakikanız güzel geçsin!" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.