Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Bakan Sarıeroğlu, Doktorların Bayramını Tebrik Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda bakanlığında görev yapan doktorların bayramını kutladı. Ziyaret ettiği doktorlara hediye veren Bakan Sarıeroğlu, ihtiyaçlarını sordu ve iyi çalışmalar diledi.

BAKAN SARIEROĞLU, TAŞERON SINAVINA KATILDI

Bakan Sarıeroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında kadroya geçecek olan taşeron işçilerin sözlü mülakat sınavına da katıldı. Sınav komisyonunu yerinde denetledi. Bakan Sarıeroğlu, mülakatın ardından işçilere başarılar diledi.

BAKAN SARIEROĞLU’NDAN KREŞ ZİYARETİ

Bakan Sarıeroğlu, bakanlığın kreşini de ziyaret etti, çocukları hediyelerle sevindirdi. Sarıeroğlu, sınıfları gezdi, çocuklarla tek tek yakından ilgilendi. Sarıeroğlu, ağlayan bir çocuğu kucaklayarak susturdu. Bakanlık turunda işte bu renkli görüntüler ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.