Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Bakan Selçuk, GATA’da Tedavi Gören Gazileri Ziyaret Etti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören gazileri ziyaret etti. Bakan Selçuk, Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik'ten gazilerin sağlık durumu ile bilgi aldı.


Gazi aileleri ile de bir araya gelen Bakan Selçuk,  geçmiş olsun temennisinde bulunarak, Allah’tan şifa diledi. Gazi Abubekir Durmuş'un babası da “Biz canımızı veririz ama toprağımızı kimseye vermeyiz. Allah razı olsun doktorlarımızdan, evlatlarımıza evlatları gibi bakıyorlar.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.


Bakan Selçuk gazileri tedavi gördükleri odalarda tek tek ziyaret etti. Er Özgür Sankur ile bir süre sohbet eden Bakan Selçuk, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Gazinin babası Enver Sankur da yaşadıklarını ‘’Olayı duyar duymaz hemen yola çıktık’’ sözleri ile anlattı ve  “Devletimiz var olsun.” dedi. 


Uzman Çavuşlar Murat Bozkurt, Çağlar Avşar ile de yakından ilgilenen Bakan Selçuk, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.


Bakan Selçuk, hastane çıkışında kendisini bekleyen Siirt Gazisi Korucu Hayrettin Korkmaz ile de sohbet etti. Korkmaz, Bakan Selçuk’a “Allah sizi, hükümetimizi başımızdan eksik etmesin” dedi. Gazi Korkmaz Bakan Selçuk’a, sigarayı bırakma sözü de verdi.


Ziyarette Bakan Selçuk’a, Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Şehit ve Gazi Yakınları Genel Müdürü Selim Çelenk, Ankara İl Müdürü Bestami Erkoç eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretAİLEGazi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.