Bakanlar Süt Dağıttı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte öğrencilere “Okul Sütü” dağıttı.

Bakan Müezzinoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının açılışını, Ankara Köy Hizmetleri İlkokulu’nda, Bakan Çelik ve Bakan Avcı ile beraber “Okul Sütü” dağıtarak gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, Twitter hesabından, gerçekleşen ziyaretle ilgili paylaşımlarda bulundu. “Okul Sütü” programı ile ilgili “6 milyon yavrumuz haftada 3 gün sınıflarında süt içecek” diyen Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

“SAĞLIKLI BİR NESİL İÇİN SÜT ÇOK ÖNEMLİ”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,Yarıyıl tatilinin ardından ders başı yapan milyonlarca yavrumuza okul sütüyle merhaba dedik. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Ankara Köy Hizmetleri İlkokulu'ndaki öğrencilerimize okul sütlerini dağıttık. ‘Okul Sütü’ projemiz kapsamında 6 milyon yavrumuz haftada 3 gün sınıflarında süt içecek. Sağlıklı bir nesil için süt çok önemli. Anne, Baba ve öğretmenlerimizin hassasiyeti övgüye değer. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.