Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Übeyd Adıyaman

Bikinili ‘Marul Hanımlar’, PETA’nın Türkiye Vegan Elçileri
New York’tan Küba’ya, Çin’den dünyanın hemen hemen her yerinde bulundular—ancak, tarihi bir ilke imza atacak olan PETA'nın, üzerlerinde stratejik olarak yerleştirilmiş marul yaprakları haricinde hiçbir şey olmayan seksi "Marul Hanımları", Türkiye’ye ilk kez gelecek ve Perşembe günü İstanbul caddelerinde boy gösterecekler. Lezzetli vegan yiyecek örnekleri dağıtacaklar ve “Taze Bir Başlangıç: Veganlığa Geçin” pankartları ile dolaşacaklar.



Alımlı Hanımlar Ayağının Tozuyla Lezzetli Vegan Yiyecekler, Sağlıklı İpuçları ve Çok Daha Fazlası ile Geliyor

PETA Başkanı Ingrid E. Newkirk, “PETA'nın varla yok arası giyinmiş Marul Hanımları, Türk halkına vegan falafelden zayıflama ipuçlarına kadar, bitkilerin gücünün sırlarını açıklamaya hazırlar," diyor. “Vegan elçilerimizin umudu, dünyanın dört bir yanında herkese, hayvanları yiyecek olarak görmeden sevgilerini göstermeleri konusunda ilham verebilmek."

 
Sloganı kısmen, “hayvanlar bizim yiyeceğimiz değildir” olan PETA, veganların karbon ayak izinin daha düşük olduğunu ve et yiyenlere kıyasla kalp hastalığı, inme, diyabet, kanser ve obezite riskine daha az maruz kaldıklarını belirtmekte. Ve tabii ki, vegan yaşam biçimini benimseyen her bir kişi, günümüz et, yumurta ve süt sektörlerinde her yıl 100’ün üzerinde hayvanı, acılar içinde ve korkunç bir ölümle karşı karşıya kalmaktan kurtarıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.