Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Check-Up'a Gitti Kanser Olduğunu Öğrendi

Ankara’da yaşayan 45 yaşındaki Ebru Kilgallon, kulağındaki zonklama nedeniyle yaptırdığı check-up sonucunda göğüs kanseri olduğunu öğrendi.

Yaklaşık 20 yıldır yurt dışında yaşayan ve Türkiye’ye kesin dönüş yapan Kilgallon, kulağında ağrı ve zonklama hissedince check-up yaptırmaya karar verdi. Lokman Hekim Demet Tıp Merkezinin “Check-up” kampanyasına dahil olan Kilgallon’a paket kapsamında mamografi ve ultrason da çekildi. Radyoloji Uzmanı Dr. Orhan Reşit Çubukçu, sonuçları değerlendirdiğinde bir kitle tespit etti ve hemen biyopsi yaptırılmasına karar verdi. Aynı gün biyopsi yapıldı. Biyopside meme kanseri birinci evre teşhisi konuldu.

Daha önce kanser belirtisi olabilecek bir rahatsızlık yaşamayan Kilgallon, yaşadıklarını şöyle aktardı: “Doktorum göğsümde bir kitle gördüğünü söylediğinde büyük bir şok yaşadım. Kulak rahatsızlığı ile gittim ve kanser olduğumu öğrendim. Çok sağlıklı olduğumu düşünürdüm, hiç ilaç kullanmazdım. Ailemde daha önce kanser olan hiç kimse yok. Yine de kendimi şanslı hissediyorum ki check-up yaptırarak çok erken bir evrede kitle tespit edilebildi. Erkenden tedavi sürecim başladı ve olumlu sonuçlar aldım. Yaşadıklarım, check-up yaptırmanın ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor.”

Anahtar Kelimeler:
Meme KanseriBiyopsi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.