Derya Baykal, Meme Kanseri “Merakına Yenilsin” Diyecek

Ünlü oyuncu ve sunucu Derya Baykal, meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen “Merakına Yenilsin” halk buluşmalarında yer alacak.


Roche İlaç Türkiye ile Kanser Savaşçıları Derneği iş birliği ve Multi Türkiye’nin desteğiyle hayata geçirilen “Merakına Yenilsin” buluşmalarının moderatörlüğünü üstlenen Derya Baykal, meme kanseriyle ilgili en çok merak edilen soruların uzman onkolog ve cerrahlar tarafından yanıtlanmasını paylaşacak.

Meme kanseri farkındalığını artırmak ve hastalıkla ilgili soru işaretlerini, uzman onkolog ve cerrahların paylaşacağı doğru ve güvenilir bilgilerle gidermek üzere hayata geçirilen Merakına Yenilsin halk buluşmaları Derya Baykal moderatörlüğünde başladı. Meme Kanseri Farkındalık Ayı olarak kabul edilen Ekim ayında düzenlenmeyen başlayan buluşmalar için Derya Baykal, Erzurum, Ankara, Trabzon ve Kayseri illerini ziyaret edecek.

Roche İlaç Türkiye ile Kanser Savaşçıları Derneği iş birliği ve Multi Türkiye’nin çatısı altındaki AVM’lerin desteğiyle organize edilen buluşmalarda, kansere yakalanan her dört kadından birinin mücadele ettiği meme kanserinde teşhisten tedaviye tüm hastalık sürecine yönelik önemli bilgiler paylaşılacak.

Ücretsiz olarak düzenlenen buluşmalarda ayrıca özel boyama aktivitesiyle katılımcılar, meme kanserine ilişkin sorularına cevap bulmanın yanı sıra keyifli zamanlar da geçirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.