Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Gülmek Kırışıklığa Yol Açar Mı?

Estetik Plastik Cerrahi Uzman Op. Dr. Bülent Cihantimur gülümsemenin yüz kaslarını çalıştırdığını ve botoksun da son derece faydalı bir kırışıklık önleyici tedavi olduğunu söyledi.

Uzmanlar, sanılanın aksine gülümsemenin yüz kaslarını çalıştırdığını ve botoksun da son derece faydalı bir kırışıklık önleyici tedavi olduğunu belirtti.
Yüzünün kırışmaması için en mutlu ve eğlendiği anlarda bile ifadesiz bir şekilde durarak yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeyi hedeflediğini söyleyen İngiliz kadın, 10 yaşından bu yana en belirgin mutluluk ifadesi olan gülümseme veya kahkaha mimiklerini yapmadığını ifade etti. Botoks, kırışıklık kremi gibi uygulamalara da karşıolduğunu dile getiren İngiliz ve konuyla ilgili görüşlerini dile getiren, Estetik Plastik Cerrahi Uzman Op. Dr. Bülent Cihantimur gülümsemenin yüz kaslarını çalıştırdığını ve botoksun da son derece faydalı bir kırışıklık önleyici tedavi olduğunu söyledi.

“Botoks sanılanın Aksine Son Derece Faydalı”
Cihantimur, gülümsemenin yüz kasları üzerinde son derece faydalı olduğunu, sinirlerin ve kasların bir nevi aerobik yapmasına ve oksijenin kılcal damarlarla yüze yayılmasına fayda sağladığını dile getirerek, “Gülmek ayrıca, kahkaha atarkenendorfin hormonunu devreye sokarak pozitif duyguları öne çıkardığından, bağışıklık sistemini güçlendirir, basariyi ve özgüveni artırır” ifadesini kullandı. Botoksun sanılanın aksine son derece faydalı ve kırışıklıkları önleyici en ucuz önlem olduğunu da sözlerine ekledi.
Cihantimur, 90’lı yıllarda kırışıklık tedavisinde faydalı olunacağı fark edilen botoksun onaylanmış güvenli enjeksiyon olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:

“Botoks Kırışıkların Derinleşmesinin Önüne Geçer”
“Cerrahi operasyonlara nazaran çok çok daha düşük risk seviyesine sahip olduğu için, FDA,botoks’uonaylamış ve güvenli bir enjeksiyon olduğunu açıklamıştır. Bu sebeple botoks konusunda hemen her gün duyabileceğiniz, zararlıolduğuna yönelik haberler, asılsızdır. İnsanoğlu 21. yüzyılda eskiden zehirli olduğudüşünülenbotulizm maddesini ehlileştirmiştir. Botoksu gönül rahatlığıyla, henüz ilk kırışıklıklarınız belirmeye başladığı andan itibaren kullanırsanız, mevcut ince çizgilerin derinleşmesinin önüne geçer ve yüzünüzde kalıcı derin izler yer etmeden önlem almış olursunuz. “
Cihantimur, uzman doktor tarafından yapılan botoksun, mimik kaybı olmadan rahatlıkla uygulanabilen bir yöntem olduğunun da altını çizdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.