Öne Çıkanlar myk cumhurbaşkanı Türk Hava Yolları Naci Bostancı sibel can asgari ücret ak parti medipol başakşehir tbmm ankara dinlenme tesisleri Koç Holdingin 2023 yılı net karı

İbrahim Saraçoğlu Varis Kürü

Yalnızca kötü görüntüsüyle değil verdiği acıyla da büyük bir sorun olan varis, ağrı, yanma, kaşıntı, yorgunluk hissi gibi problemlere de neden olur. İnsanları uykularından uyandıran gece kramplarının oluşmasına neden olan varisi tedavi etmek için İbrahim Saraçoğlu’nun geliştirdiği varis kürünü deneyebilirsiniz.

Bacak derisinin altındaki yüzeysel toplardamarların genişlemesine bağlı olarak ortaya çıkan varislerden İbrahim Saraçoğlu varis kürü ile kurtulabilirsiniz. İlk başlarda kılcal olarak ortaya çıkan ancak daha sonra kanamalara neden olan varisin tedavisi için uygulamanız gereken kürü şu şekilde hazırlayabilirsiniz:

Kürü hazırlamak için gerekli malzemeler 20 adet atkestanesi ve 2 litre saf zeytinyağı. 20 adet atkestanesini soyduktan sonra blenderden geçirerek toz haline getirin. Daha sonra yağın içine koyun ve bir hafta bekletin. Daha sonrasında ise bu karışımı varisli bölgeye aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak sürün.

Varis tedavisi için kullanılabilecek bir diğer kür ise kırkkikit otu ve çobançantası ile yapılır. Bir bardak suyu kaynatın ve içerisine bir tatlı kaşığı kırkkilit otu atın ve üç dakika kaynatın. Bu karışımı sabah kahvaltısından iki saat önce içmeniz gerekiyor.

Yine aynı günün akşamı yemekten iki saat önce içmeniz gereken bir diğer karşım için ise bir bardak suyun içerisine bir tutam çobançantası koyup kısık ateşte üç dakika kaynatın. Daha sonra ılıdıktan sonra için. Bu kürleri bir ay boyunca kullanırsanız varislerden kurtulabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
melek gül 5 yıl önce

güzel,yararlı bilgiler...

Avatar
Sanem 3 yıl önce

Sabah icemessek ikisinide akssm icsek calisiyorum

Avatar
Elif 3 yıl önce

Hamileyken atkestanesi ve zeytinyagi olan kuru yapabilirmiyiz