Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi'nde CoronaVac Aşılaması Başladı!

CoronaVac aşısı için "Acil Kullanım Onayı" verilmesinin ardından bugünden itibaren sağlık çalışanları koronavirüse karşı aşılanmaya başladı. Koronavirüs aşılaması yapılan hastanelerden biri de İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi oldu. Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan bu sabah hastanede ilk aşılanan isimdi.  


İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, aşı olduktan sonra “İnanıyorum ki aşı pozitif bir sonuç verecektir. Aşıya tereddüt ile bakan kişilere; hastanemizde çalışan bilim insanlarının önerisi, aşının bir sakıncası olmadığı yönündedir. Ben de Sağlık Bakanlığımız ve Sağlık Bakanımız başta olmak üzere diğer tüm yetkililerinin söylediklerine inanarak CoronaVac aşısını oldum. Birkaç ay içerisinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaya devam ederek COVİD-19'un büyük ölçüde yok olacağına inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar ‘’Sağlık Bakanlığımız tarafından aşılar hastanemize ulaştırıldı. Aşılar öncelikle sağlık çalışanlarına vurulmaya başlandı. Herkesi aşı olmaya davet ediyoruz. Salgınla mücadelenin en güzel yolu aşılanmaktır’’ dedi. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık çalışanlarının aşılaması devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.