Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Metin Tekin, “Bak Ciğerim, Akciğerim” Kampanya Filminde Rol Aldı

Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında güçlerini birleştiren Roche İlaç Türkiye ve Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD), Metin Tekin’den de aldıkları destekle hastalığa dikkat çekmek üzere “Bak Ciğerim, Akciğerim” diyor ve herkesi akciğerlerine özen göstermeye çağırıyor.


İstanbul, 20 Kasım 2019 – 2018 yılında Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı için Ahmet Mümtaz Taylan ile bir kampanya filmine imza atan Roche İlaç Türkiye, bu yıl da Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD) ve efsane futbolcu Metin Tekin ile bir araya geldi ve dünya genelinde önemi giderek artan akciğer kanserine dikkat çekmek için “Bak Ciğerim, Akciğerim” sloganıyla bir farkındalık kampanyası daha hazırladı.

Başrolünde Metin Tekin’in yer aldığı ve dijital medya kanallarında yayınlanan farkındalık filmi, hayatın tıpkı futbol gibi iyi yönetilmesi gerektiğine ve akciğer sağlığına dikkat çekiyor. #bakciğerim filminde, en sık görülen kanser türü olan1,2 akciğer kanserine karşı uyarılara kulak vermenin önemi de vurgulanıyor. Metin Tekin, geçmeyen inatçı öksürük, göğüs ağrısı ve iştahsızlık durumunda3 ertelemeden doktora başvurulması gerektiğini söylüyor ve “Hayat sahasına hep birlikte çıkalım ve sevdiklerimizle bu oyunu sağlıklı oynayalım” çağrısında bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.