Osman Müftüoğlu Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Ankaralılar’la Paylaşacak

ANKAmall sağlık söyleşileri Osman Müftüoğlu ile devam ediyor. Her hafta Türkiye’nin önemli sağlık otoritelerini Ankaralılarla buluşturan ANKAmall, 5 Aralık’ta Osman Müftüoğlu’nu konuk edecek.

Sağlıklı yaşam ile ilgili püf noktalarından, hastalıklardan korunmak için tüketilmesi gereken besin reçetelerine kadar birçok konuda kitaplar yazan Müftüoğlu, sağlıklı yaşam için uygulanması gereken en öncelikli konularda önerilerini anlatacak.

Tıp eğitimi sonrasında yurt dışında hücre yenilenmesi ve gençleşme çalışmaları ile de ilgilenen ünlü doktor, kitaplarında konu ettiği hayatı uzatmanın sırlarını, bütüncül sağlık yaklaşımının detaylarını da konuklarıyla paylaşacak.

Sağlık, moda, müzik söyleşileri renkli konuklarla devam ediyor

Hafta içi hemen her gün bir ünlüyü ağırlayan ANKAmall, hayatın içinde yer alan her konuya değinen, konusunda uzman ünlülerle ziyaretçilerinin yaşamlarına dokunmaya devam ediyor. Sağlık, moda ve müzik alanında geçtiğimiz günlerde Ender Saraç, Ebru Şallı, Şeyda Coşkun, Atıl Kutoğlu, Raşit Bağzıbağlı, Dilek Hanif, Aysun-Ali Kocatepe, şarkıcı Özgün konuk olarak katıldıkları söyleşilerde Başkentlileri bilgilendirirken keyifli saatler yaşatmıştı.

Bu hafta

5 Aralık Salı günü Osman Müftüoğlu

6 Aralık Çarşamba Aysun-Ali Kocatepe ve Betül Demir

 

7 Aralık Perşembe günü de Özlem Süer AVM’de olacak.

Söyleşiler saat 18.00’de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.