Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist chp Covid19 AİLE kılıçdaroğlu pkk galatasaray rusya abd tesk genel başkanı bendevi palandöken

Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi Yenilenen Hekim Kadrosuyla Hizmete Devam Ediyor

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi, yenilenen hekim kadrosuyla hizmetlerine devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi kısa bir aradan sonra dahiliye polikliniğinde Uzman Dr. Kenan Kopuz, Biyokimya bölümünde Doç. Dr. Osman Metin İpcioğlu, Radyoloji bölümünde Abdurrahman Enis Aykanat ve Uzman Aile Hekimi Orhan Buzcu ile hizmetlerine devam ediyor. Merkezin Diş Hastalıkları Polikliniği’ne ise Dt. Yasemin Pipanlar, Dt. Mehmet İlker Avan ve Dt. Günay Kevser katıldı.Tıp merkezinin, diş protez hizmeti de kısa bir aradan sonra devam etmeye başladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) tüm çalışan, emekli vatandaşlar ve 18 yaş altı çocuklar Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi’nden hiçbir ücret ödemeden, sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlar ise asgari bir ücret ödeyerek yararlanabiliyor.

Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi’nde; Diş Sağlığı, Dahiliye, Cildiye, Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları, Mikrobiyoloji, Biyokimya, Radyoloji, Aile Hekimliği, Göz, Acil ve Kulak- Burun-Boğaz branşlarında hizmet sunulurken Portör ve Evlilik Öncesi Danışmanlık alanlarında da hizmet veriliyor.

Anahtar Kelimeler:
Ataşehir Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.