Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi çukurova belediye başkanı soner çetin soner çetin

Sağlık Bakanı Koca, “Bugün Tespit Edilen 3.309 Yeni Hastamız Var”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 3.309 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısı ve aktif vaka sayısı düşmeye devam ediyor. Vakaların azaldığı bu dönemde aile içi bulaşmalar artış gösteriyor." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 2.062.960'a yükseldi. Bugün tespit edilen vaka sayısı 19.256, bugün tespit edilen yeni hasta sayısı ise 3.309 oldu. Ağır hasta sayısı 5.008'e geriledi. Toplam can kaybı ise 18.097 oldu. Son 24 saatte ise 251 kişi hayatını kaybetti, 32.110 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün tespit edilen 3.309 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısı ve aktif vaka sayısı düşmeye devam ediyor. Vakaların azaldığı bu dönemde aile içi bulaşmalar artış gösteriyor. Her yerde tedbirlere uymalıyız. Birlikte mücadele güçlü netice verecek." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.