Sağlık Bakanı Koca: "Bugün Tespit Edilen 6.690 Yeni Hastamız Var"

Sağlık Bakanı Dr. Farettin Koca, "Bugün tespit edilen 6.690 yeni hastamız var. Mevsim şartları nedeniyle kapalı ortamların kullanımı arttı." dedi. 

Türkiyede koronavirüs kaynaklı toplam hasta sayısı 513.656'ya yükseldi. Bugün tespit edilen vaka sayısı 31.923, bugün tespit edilen yeni hasta sayısı ise 6.690 oldu. Ağır hasta sayısı 5.502'ye yükseldi. Toplam can kaybı ise 14.129 oldu. Son 24 saatte ise 193 kişi hayatını kaybetti, 4.821 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; Bugün tespit edilen 6.690 yeni hastamız var. Mevsim şartları nedeniyle kapalı ortamların kullanımı arttı. Artan aktif hasta sayısını azaltmak için kalabalık, kapalı ve yeterince havalandırılmayan ortamlardan uzak durmalıyız." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.