Sağlık Bakanı Koca, “Kayıplarımızda Düşme Eğilimi Başladı”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 1.908 hastamız var. Aktif vaka sayısı, ağır hasta sayısı düşmeye devam ediyor. Kayıplarımızda düşme eğilimi başladı," dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 2.220.855'e yükseldi. Bugün tespit edilen vaka sayısı 12.203, bugün tespit edilen yeni hasta sayısı ise 1.908 oldu. Ağır hasta sayısı 3.891'e geriledi. Toplam can kaybı ise 21.093 oldu. Son 24 saatte ise 212 kişi hayatını kaybetti, 14.110 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün tespit edilen 1.908 hastamız var. Aktif vaka sayısı, ağır hasta sayısı düşmeye devam ediyor. Kayıplarımızda düşme eğilimi başladı. Ağır hasta sayısındaki azalışa bağlı olarak kayıplarımız azalacak. Salgının yıkıcı etkisinin azalacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı, 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.