Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Sağlık Bakanlığı 18 Bin Sözleşmeli Personel Alacak

Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personel alımı yapacak.

Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacağını açıkladı.

Açıklamaya göre, sözleşmeli pozisyona yerleştirme işlemleri, adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanları ve tercihleri doğrultusunda ÖSYM tarafından yapılacak

Adaylar, tercihlerini ÖSYM tarafından https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ilan edilecek tarih aralığında ve kılavuzda yer alan kurallara göre yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.