Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi 4 Mart 2024 Pazartesi Gündem Özeti Sıkıntı Dünya Çalışan Gazeteciler Günü

Sağlık Bakanlığı Gündemdeki Rüşvet İddialarına Cevap Verdi

Sağlık Bakanlığı, bir ilaç şirketinin Türkiye’de rüşvet yoluyla 85 milyon dolarlık avantaj sağladığına ilişkin iddiaların ardından gerekli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.  

Sağlık Bakanlığı, bir ilaç şirketinin Türkiye’de rüşvet yoluyla 85 milyon dolarlık avantaj sağladığına yönelik iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Söz konusu iddiaların ihbar olarak kabul edildiği belirtilen açıklamada, “Bakanlığımız Denetim Elemanları marifetiyle büyük bir titizlik ve hassasiyetle incelenip, soruşturulacaktır. İnceleme sonucunda herhangi bir suistimalin tespit edilmesi halinde gerekli idari ve adli işlemler derhal yapılacaktır” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.