Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Sağlık Bakanlığı'ndan Baykal Açıklaması

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın fizik tedavisi aktif katılımı ile devam ediyor ve sağlığı iyiye gidiyor.

Sağlık Bakanlığı, CHP eski Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamaya göre, üç haftadır Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Kliniğinde tedavi gören Baykal'ın fizik tedavisi aktif katılımı ile devam ediyor ve sağlığı iyiye doğru gidiyor.

Şu an için hayati herhangi bir durum mevcut olmadığının belirtildiği açıklamada Baykal'ın günlük aktivitelerini yerine getirebildiği belirtildi.  

Açıklamaya göre, Baykal’ın tedavi süreci başarılı bir şekilde devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.