Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Türk Sağlık Turizmi Fuarla Dünyaya Açılacak

Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi olan Fuar İzmir 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında 10.Travel Turkey Izmir Turizm Fuarı ve Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Bu fuar turizmin yanı sıra sağlık sektörüne de katkı sağlayacak.

Türk sağlık sektörü, 10. Travel Turkey Izmir Turizm Fuarı ve Kongresi’nde kendini dünyaya tanıtma imkanı bulacak. 10. kez turizmcileri İzmir’de buluşturacak olan bu fuar ve kongre, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB ) Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş ortaklığıyla ve T.C Kültür Bakanlığı himayesinde düzenlenecektir. 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında organize edilen fuarda, Türkiye’nin doğal ve tarihi dokusundan kültürüne, damak tadından sağlık ve güzelliğine uzanacak tanıtımlar gerçekleştirilecektir.



Sağlıklı Temaslar Özel Bölümde

Ürdün’ün Kızıldeniz’e açılan kapısı Akabe’nin uluslararası il partnerinin Mersin olduğu fuarda, sağlık bölümü için ilk kez özel bir bölüm açılacak. Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi’nin (THTC) stratejik partneri olduğu Sağlık Turizmi Özel Bölümü’nde ülkenin sağlık turizmi gelirlerini artıran sözleşmelere imza atılması bekleniyor. Bu özel konseptte sağlık turizminin geliştirilmesine ve ülkenin sağlık imkanlarının yurtiçi ve yurtdışı pazarlara tanıtılması ve sektör temsilcilerinin dünyanın farklı bölgelerinden gelecek olan sağlık yatırımcıları ile temaslarda bulunması bekleniyor.
Sağlık Turizmi için Almanya, Azerbaycan, Bangladeş, Belarus, Birleşik Arap Emirlikleri, Çad, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Etiyopya, Fas, Gana, Gine, Güney Sudan Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, Kamerun, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kuveyt, Mali, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Rusya, Senegal, Somali, Suudi Arabistan, Umman ve Yunanistan’dan temsilciler gelecek.



Yeni Ufuklar Açılacak

Sağlık Turizmi Özel Bölümü’nde kamu hastaneleri, özel, vakıf ve üniversite hastaneleri, sağlık turizmi seyahat acentaları, göz hastaneleri, diş sağlığı ve estetik merkezleri, saç ekim klinik ve merkezleri, tüp bebek hastaneleri ve merkezleri, termal oteller ve tesisleri, sigorta şirketleri, assistance firmaları, zayıflama ve diyet klinikleri konusunda faaliyet gösteren firmalar stant açacak.
 Ayrıca TÜRSAB ve Dünya Sağlık Turizm Konseyi (GHTC) işbirliği ile seyahat acentaları için Uluslararası Akreditasyonu olan  “Seyahat Acentesi Sağlık Turizm Eğitim ve Sertifika Programı” düzenlenecek. Eğitimle katılımcıların, gelişmekte olan sağlık turizmine uyum sağlarken, fikirlerini yeni ufuklara taşımaları amaçlanıyor. Dünya Sağlık Turizm Konseyi Eğitim Birim Başkanı Dr. Costantin Costantinidis tarafından verilecek eğitim 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Fuarda İzmir, Aydın, Denizli, Muğla bölgelerinin sağlık ve termal turizmi açısından potansiyeli ve geleceği de değerlendirilecek.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.