Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi tesk adana yunanistan esnaf Akşener

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 5.9754e Yükseldi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Yeni tanı sayımız dünkünden daha az. Şu ana kadarki toplam vaka sayımızdan 12.366 KİŞİ halen aktif hasta: Yani, virüsü yayma potansiyeline sahip." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 249.309'a yükseldi. Toplam can kaybı ise 5.974 oldu. Son 24 saatte ise 19 kişi hayatını kaybetti, 997 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Yeni tanı sayımız dünkünden daha az. Şu ana kadarki toplam vaka sayımızdan 12.366 KİŞİ halen aktif hasta: Yani, virüsü yayma potansiyeline sahip. Bunlar ve temaslıları İZOLASYONDA. Dikkat eder, kendimizi DIŞARIDAKİ RİSKTEN korursak, daha hızlı başarırız. " ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.