Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 6 Bin 209 Oldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Son dönemde iyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızdan daha az. Aktif hasta sayımızı kontrollü sınırda tutmanın yolu yeni hasta sayısını azaltmak." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 263.997ye yükseldi. Toplam can kaybı ise 6.209 oldu. Son 24 saatte ise 26 kişi hayatını kaybetti, 995 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Son dönemde iyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızdan daha az. Aktif hasta sayımızı kontrollü sınırda tutmanın yolu yeni hasta sayısını azaltmak. Bugün için, aktif hastalarımızın sayısını azaltacak en geçerli yol tedbirdir. Sonunda yenilen virüs olacak." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.