Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 6 Bin 245 Oldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Aktif hasta sayımız da ağır hasta sayımız da artmaya devam ediyor." dedi.

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 265.515y yükseldi. Toplam can kaybı ise 6.245 oldu. Son 24 saatte ise 36 kişi hayatını kaybetti, 1.017 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün 1.517 hastamız daha var. İyileşenlerin sayısı 1.000’den fazla. Aktif hasta sayımız da ağır hasta sayımız da artmaya devam ediyor. Bugün 36 CAN daha kaybettik. Hasta sayısını da can kayıplarını da azaltacak olan tedbirlere uyumdur." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.